Η Εταιρεία ΚΟΡΥΦΗ, με επαγγελματισμό και άριστη γνώση, αναλαμβάνει θερμομονώσεις, ελαιοχρωματισμούς, γυψοσανίδες και ανακαινίσεις κτιρίων κατέχοντας ηγετική θέση στα Δωδεκάνησα.

Ασχολούμαστε συγκεκριμένα με εξωτερική θερμομόνωση, γυψοσανίδες, χωρίσματα, ψευδοροφές, τσιμεντοσανίδες, δημιουργία κρυφών φωτισμών, ελαιοχρωματισμούς καθώς και με πλήρεις ανακαινίσεις.

 

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες προμήθειας δομικών υλικών και μηχανημάτων (Δόμηση Ρόδου Α.Ε.Β.Ε, CPR), καθώς και με τις εταιρείες Caparol, Kraft, Vitex, πράγμα οποίο σημαίνει άμεση παραλαβή και αντικατάσταση των εκάστοτε υλικών και μηχανημάτων.

Το ότι παρέχουμε την ποιότητα που συμφωνήσαμε είναι για μας δεδομένο. Για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιούμε ένα ποιοτικό σύστημα ελέγχου και περιβάλλοντος, σύμφωνα με τα ISO 9000 και ISO 14001. 

 

Η διασφάλιση της ποιότητας, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η κατάλληλη μέθοδος εργασίας στο χώρο εργασίας είναι το θεμέλιο της επιχείρησής μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και αποτελούν ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η προσοχή που δείχνουμε στη λεπτομέρεια με τις απαραίτητες προδιαγραφές και ο σεβασμός στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ερχόμαστε στον χώρο σας χωρίς καμία απολύτως χρέωση για να καταγράψουμε, να αξιολογήσουμε και να σας προτείνουμε λύσεις για την διαμόρφωση-ανακαίνιση της κατοικίας σας είτε του ξενοδοχειακού σας συγκροτήματος. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 6985643257 και επικοινωνήστε με τον Πολιτικό Μηχανικό της εταιρείας μας Γεώργιο Κοντό ή με τον Αλέξανδρο Κοντό 6944745278.